Facts About iş ayakkabısı tabanlık Revealed

Wiki Article

Ayakkabının dış yüzeyinde kullanılan one.8 mm kalınlığında yumuşak petek desenli mikrofiber, ayakkabıya nefes alabilirlik ve hafiflik kazandırır. Bu özel malzeme, TPU laminasyon ile kaplanarak ekstra dayanıklılık ve koruma sağlar.

Sosyal medya hesaplarımızdan bizi takip edebilir veya #entegresafety etiketiyle paylaşabilirsiniz.

Tabanı kaymaz ve asit gibi etken maddelere karşı dayanıklıdır. Anti statik özelliğe sahip taban elektrik çarpmalarına karşı koruma direnç sağlamaktadır.

Sosyal medya hesaplarımızdan bizi takip edebilir veya #entegresafety etiketiyle paylaşabilirsiniz.

Merhaba mağazanın dizaynı firma tarafındanmı yapılacak ve ayrıca tüm kuruyemiş ve benzeri ürünler firma tarafındanmı tedarik edilecek ayrıca four hundred bin…

Su Geçirmez Ayakkabılar: Islak ve nemli çalışma alanları için idealdir. Ayakların kuru kalmasını sağlar ve suya karşı dayanıklıdır.

Kaymaz Taban: Zeminle iyi tutunma sağlayacak, yağ, asit ve diğer kimyasallara karşı dayanıklı malzemeden yapılmış tabanlar tercih edilmelidir.

iş elbiseleri Tulumlar kolluklar pantolon alev almaz kıyafetler kaynakçı kıyafetleri ceket ve yelekler işçi takımları Lepus iş kıyafetleri parka ve montlar sweatshirt tshirt

Neden Seçilmeli? Hem delinme direncine sahip Kevlar ara taban hem de kompozit burun ile güvenli ve hafif bir yapıya sahip. swolx iş ayakkabısı Sürekli hareket gerektiren işlerde konfor sağlar.

her alışverişte Akakçe yanınızda. Nerede olursanız olun alışverişe Akakçe'den başlayın.

Aynı iş ayakkabısı adana zamanda bu hafif yapı, ayakkabıyı daha konforlu hale getirerek, kullanıcıların hareket kabiliyetini artırır. Ayaklarınızı koruma altına alan bu hafif yapı, steel ayakkabılara kıyasla daha rahat bir kullanım sunar.

Sosyal medya hesaplarımızdan bizi takip edebilir veya #entegresafety etiketiyle paylaşabilirsiniz.

Yakıt ve Yağa Dayanıklı Taban: Taban malzemesi, yakıt ve yağ gibi kimyasallara karşı dayanıklıdır, bu da finishüstriyel ortamlarda güvenli kullanım sağlar.

Ağır ve tehlikeli işlerin yapıldığı mesleklerde iş kazaları kaçınılmaz olur. Ancak doğru ekipmanlarla kazalardan yaralanmadan kurtulmak mümkün. iş ayakkabısı yds İşe uygun ve dayanıklı iş ayakkabıları da ayağa ağır yük düşmesi ya da çarpma gibi olası tehlikelerden sizi koruyacak en önemli iş kıyafetleri arasında yer alır.

Report this wiki page